lunes, 9 de diciembre de 2013

mitjans de difusió de dades

El cable de coure de parells trenats: Un Cable de parells trenats és un dels tipus de Cable parell trenat compost per fils, normalment de coure, trenats entre sí. Hi ha cables de 2, 4, 25 o 100 parells de fils i inclús de més. El trenat manté estable les propietats elèctriques a tota la longitud del cable i redueix les interferències creades pels fils adjacents en els cables compostos per diversos parells.
El cable coaxial:  El cable coaxial va ser creat a la dècada del 1930, i és un cable utilitzat per transportar senyals elèctrics d'alta freqüència que té dos conductors concèntrics, un central, anomenat viu, encarregat de portar la informació, i un exterior, d'aspecte tubular, anomenat malla o blindatge, que serveix com a referència de terra i retorn dels corrents.
El cable de fibra òptica: La fibra òptica és un filament flexible de secció circular fet d'algun tipus de vidre o plàstic capaç de transportar feixos de llum en el seu interior.
El mitjà sense fil: Les xarxes sense fil (en anglès wireless) són aquelles que es comuniquen per un medi de transmissió no guiat (sense cables) mitjançant ones electromagnètiques. La transmissió i la recepció es realitza a través d'antenes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario